۱- «عطر» منجر تقویت «طعم» می گردد
 
احساس چشایی بشر، پر نمک، تلخ، شیرین یا این که ترش بودن غذاها را به مغز مخابره میکند. ولی این بینی بشر میباشد که تشخیص میدهد آیا خوراک طعم دارااست یا این که نه. بوی هر طعام یا این که ماده خوراکی هنگام صرف شدن، پیام‌هایی را به مغز مخابره میکند که در ادغام با پیام‌های عصبی غدد چشایی تجربه لذت بردن یا این که دوست نداشتن خوراک را به آدم می دهند.
 
به گویش بی آلایش‌خیس، در حالتی که بو یک ماده خوراکی را صحیح احساس نکنید، نمی‌توانید از مزه خوشمزه آن لذت ببرید.
 
۲- «بو خوب» سبب ساز میشود تا شخص دیدنی‌خیس به‌لحاظ رسد
 
کلیه ما رایحه و ادکلن می خریم تا مدام خوشبو و دیدنی به‌لحاظ برسیم. البته شاید ندانید که‌این رایحه به تنهایی لحاظ سایرافراد را به شخص جلب نمی‌نماید. در تحقیقاتی که جدیدا رخ پذیرفته، پژوهشگران آمریکایی اعلام داشته‌اند که بو زدن سبب می شود تا شخص احساس اعتمادبه‌نفس بیشتری داشته باشد و این حس مثبت منجر دیدنی‌خیس چشم شدن و اختصاصی بودن آن فرد می گردد.
 
۳- «عطر» قابلیت و امکان هجرت در زمان زمانه را ممکن می‌سازد
 
بو‌های متعدد موجب برانگیخته شدن خاطر آدم گردیده و احساسات ناشی از آن خاطره را در ذهن و قلب شخص تداعی می کنند. هنگامی یک بوی آشنا می‌شنوید، این‌سیرتکامل میباشد که گویی زمانه به عقب برگشته و شما در موقعیتی که‌این رایحه را استشمام کرده‌بودید، قرار دارید.
 
۴- عطر تاثیر بدون واسطه روی موقعیت‌های روحی شخص داراست
 
شم بویایی علاوه بر زنده کردن خاطره‌های دیرین میتواند احساسات و شرایط‌های روحی آدم را نیز دستخوش تغییرات مثبتی بکند. گهگاه ممکن میباشد متوجه نشویم که چرا عصبانی، مضطرب یا این که کلافه گردیده‌ایم. ولی شاید آروماتراپی برای آن توضیحی داشته باشد.
 
آروماتراپی (عطر‌درمانی)، یکی شاخه‌های طبابت جایگزین (آلترناتیو) به‌شمار میاید و در آن از بوها و روغن‌های مختص چهت نیل به یک موقعیت رمانتیک مناسب یا این که امداد به معالجه یک بیماری به کار گیری می‌گردد.
 
۵- عطر میتواند بشر را هیجان‌زده نماید
 
کسانی که شم بویایی خفیفی دارا‌هستند یا این که به‌طور کلی از نعمت بویایی بی‌قسمت می باشند، اضافه از سایر مردم معمولی در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارا هستند. دلیلش هم این میباشد که بو‌ و احساسات آدم رابطه بدون واسطه با هم دارا هستند. عدم توان در استشمام بوهای متعدد، منجر کاهش یاد‌آوری خاطرات و تحریک احساسات در آدم میگردد.
 
نداشتن شم بویایی را همینطور به بیماری شیزوفرنی هم نسبت میدهند.
 
۶- عطر آدم را غیب‌گو هم مینماید
 
ما می توانیم با استشمام بوی تن شخصی دیگر احساسی همچون خوف، رغبت یا این که لذت را تجربه کنیم. استدلال این دستور این میباشد که اشک و عرق تن بشر دربردارنده سیگنال‌های شیمیایی میباشد. هر مورد از این سیگنال‌ها می توانند بخش‌های متفاوتی از مغز آدم را فعال نمایند. براین اساس، زمانی که از یک شخص میترسید یعنی در واقع عرق تن وی این احساس را به مغز شما مخابره نموده است و هر توشه در حضور این آدم قرار داشته باشید، او‌لین عکس العمل مغز «خوف» خواهد بود.
 
۷- رایحه سبب می گردد تا بیش تر خرید فرمایید
 
فروشنده‌ها بدین فرمان «رایحه و مزه محیطی» میگویند که منجر می‌گردد شخص از روش بینی خویش شست‌وشوی مغزی شود.
 
با این تفاسیر بایستی اذعان کرد که رایحه و عطر و عطر در معاش آدم نقش بسیار مهمی ایفا مینماید و میتواند در تناسب اندام، سعی مغز، تحریک شدن احساسات، بیماری‌های روحی، تصمیم‌گیری‌های عاطفی یا این که حتی خرید کردن یا این که نکردن تاثیر به طور کامل بی واسطه داشته باشد.